Teljeskörű kaputechnikai szolgáltatások az ország teljes területén!

whatsapp   Telefonszám : +36 20 209 4125

Biztonságtechnika és Kamerarendszerek

Riasztórendszerek, Megfigyelőrendszerek, Kamera rendszerek

Védje idősebb szeretteit egy olyan rendszerrel,amit ön is láthat otthonról!
Biztosítsa családja védelmét egy kamerarendszerrel! 
Védje meg otthonát a besurranó tolvajoktól!

WIFI IP kamerák

Minden, ami az IP kamerára igaz, igaz a WIFI IP-kamerára is. Legnagyobb előnye, hogy kihasználja a vezeték nélküli hálózatok adta lehetőségeket, így kábelezés nélkül, a helyi WIFI hálózaton keresztül érhetőek el és vezérelhetőek. Ennek köszönhetően a kamerák különösebb probléma nélkül telepíthetőek bárhová, egyedül az áramtáplálást kell megoldani számukra.

IP kamerák

Az IP kamera alapvetően egy miniatűr számítógép, amely saját operációs rendszerrel, felhasználói felülettel rendelkezik, és távolról irányíthatjuk akár azt is, hogy merre nézzen éppen. A kamerát az informatikából jól ismert UTP kábellel csatlakoztathatóak a hálózathoz, és/vagy a rögzítő egységhez. A vezeték nélküli hálózatok folyamatos fejlődésének köszönhetően az IP kamerákat akár vezeték nélküli hálózatokba is integrálhatjuk.

Az IP kamera saját IP-címmel rendelkező szervere biztosítja, hogy a képeket tömörítve és titkosítva tudja továbbítani. A saját felhasználói felület egy egyszerű webböngészőn, vagy mobil applikáció segítségével is elérhető. Mind az élőkép figyelés, mind a képrögzítés több számítógépen és eszközön párhuzamosan is történhet.

Elérhető szolgáltatások továbbá a belső memória, mozgásérzékelés, kamera mozgatásának lehetősége, eseményvezérelt riasztások, automatizált felvételkészítés. A legújabb modellek akár arcfelismerésre, vevőszámlálásra is alkalmasak. A 640×480 pixeles felbontástól akár a 4K felbontásig is választhatunk számunkra megfelelő modellt. Az analóg technológiával ellentétben az IP kamera tömörített adatfolyamot használ (ez leginkább az interneten keresztül történő közvetítés miatt szükséges). Az IP kamera is képes a kép mellett hangfelvételt is készíteni és továbbítani.

HD-TVI kamerák

HD-TVI (High Definition Transport Video Interface) technológia, nyílt szabvány. Költséghatékony megoldás az analóg rendszerek leváltására.

A jelátvitel történhet UTP vagy koax kábellel (előbbin max. 200 méter, utóbbin max. 500 méter lehet a távolság a kamera és a rögzítő között). Felbontása akár 3 Megapixel is lehet.

AHD Kamerák

A mozaikszó jelentése Analog High Definition, amely alapvetően analóg technológia ugyan, de minősége jóval magasabb.

Az analóg jelet a kamerában lévő ISP chip digitálissá alakítja, ezáltal az AHD kamerák sokkal jobb képminőséget biztosítanak, mint az analóg eszközök. Ez a gyakorlatban 1 Megapixelt jelent, így 10 méteren belül akár arcot is fel lehet ismerni a kamera segítségével (1-es ábra).

Van még egy fontos tény, ami az AHD mellett szól, ez pedig az ára, amely szinte megegyezik az analóg rendszerek árával. A jelátvitel UTP vagy koax kábelen történik, így a kamera és a rögzítő közötti távolság akár 300 méter is lehet, valós idejű megjelenítéssel. Az AHD rendszert használhatjuk régi, analóg rendszerek felújítására is, így akár a kábelezést is megspórolhatjuk!

A kép mellett akár hangot is rögzíthetünk. Elérhető akár FullHD, 4K felbontású AHD kamera is. Vezeték nélküli jelátvitel ennél a technológiánál jelenleg nem elérhető!

Rejtett kamerák

Figyelje meg otthonát, irodáját úgy, hogy arról ne tudjon senki! Rejtett kamerákkal feltűnés nélkül tarthatja biztonságban értékeit. Analóg és WIFI-n keresztül működő rejtett kamerák. Álcázza akár füstérzékelőnek, lámpának! Kábeles és vezeték nélküli változatokban is elérhetőek. Elérhető funkciók: időre programozott vagy mozgás-hangvezérelt rögzítés, folyamatos rögzítés. Elérhető okostelefonos applikáció, rögzítés SD kártyára vagy rögzítőre.

Hívj most!
+36 20 209 4125

Copyright © 2020 -   kaputek footer   - Minden jog fentartva!